TURINYS
ĮVADAS 2
KONDITERIJOS ĮMONĖS ASORTIMENTAS 3
ĮMONĖS APLINKA 3
1) VIDAUS: 3
2) IŠORĖS: 6
MARKETINGO DARBUOTOJAS 8
ORGANIZACINĖ STRUKTŪRA 8
TECHNOLOGIJA 9
BŪDINGOS ATSKIROMS PRODUKTŲ GRUPĖMS, PRODUKTŲ RV IR PREVENCIJOS
PRIEMONĖS 11
VIDAUS AUDITO PLANAVIMAS 13
NEATITIKČIŲ VALDYMAS 13
BŪTINOSIOS PROGRAMOS 14
1. Patalpų ir teritorijų priežiūros programa 14
2. Žaliavų, medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros programa 15
3. Įrangos priežiūros programa 16
4. Personalo higienos priežiūros programa 16
5. Sanitarijos programa 18
6. Produkcijos sulaikymo ir paėmimo iš rinkos programa 19
ĮMONĖS PATALPOS 20
IŠVADOS 22
LITERATURA 23
ĮVADAS
Konditerijos įmonė UAB ,,XXX pyragai” gamina cukrinius ir miltinius gaminius. Gamybos
objekte randasi ir jos parduotuvė. Patalpos yra paveldėtos. Įmonė įsikūrusi Kauno senamiestyje, kur
didelis žmonių judėjimas. Taip siekiant pritraukti kuo daugiau vartotojų. Kelis kartus per dieną
produkcija iškeliauja į kitas parduotuves. Įmonė yra nusipirkus savo įrengimus.
Tikslai:
įkurti įmonę;
įsitvirtinti rinkoje;
suburti platų vartotojų ratą, gaminant kokybiškus ir saugius produktus, patenkinant
vartotojų poreikius;
tapti rinkos lyderiais;
sukurti naujas darbo vietas;
sukurti naujų konditerijos gaminių, kurie turėtų paklausą rinkoje.
Uždaviniai:
daryti reklamą;
vykdyti akcijas ir nuolaidas;
naudoti tik ekologiškas ir natūralias žaliavas;
užtikrinti, kad gaminys būtų kokybiškas;
pasirinkti tinkamus tiekėjus;
sukurti atmintines darbuotojams ir lankytojams;
darbuotojų švietimas ir mokymas;
pastovai tobulinti ir atnaujinti gamybos technologiją;
didinti konditerijos gaminių asortimentą;
užtikrinti maisto saugą tiekime nuo žaliavų priėmimo iki produkto tiekimo ir vartojimo.
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!