DUONOS GAMINIŲ PAKUOTĖS ŽENKLINIMO ANALIZĖ
PASIRINKTŲ DUONOS GAMINIŲ PRISTATYMAS:
I. BE GLIUTENO. AVIŽINĖ DUONA
II. JORĖ JUODA DUONA SU SAULĖGRĄŽOMIS
SUDEDAMOSIOS DALYS:
Be gliuteno. Avižinė duona:
mišinys avižinės duonos gamybai be
glitimo (ES) (AVIŽINIAI dribsniai be glitimo
20 %, ryžių miltai, saulėgrąžų branduoliai,
linų sėklos, sausas raugas (malti ryžių
produktai, startinė kultūra), balkšvojo
gysločio sėklų luobelės, karamelė,
rūgštingumą reguliuojanti medžiaga:
E262, maltodekstrinas), vanduo, joduota
druska, mielės, konservantas: kalcio
propionatas.
Alergenai: gali būti SEZAMO SĖKLŲ,
ŽEMĖS RIEŠUTŲ, RIEŠUTŲ, KIAUŠINIŲ,
PIENO, SOJŲ PUPELIŲ ir jų produktų
pėdsakų.
Fasavimas: 400 g.
Tinka vartoti 5 d. nuo pagaminimo.
Kilmės šalis: Lietuva
Gamintojas: Biržų duona. Kepykla
Plento g. 6, LT-41128, Biržai
Jorė juoda duona su
saulėgrąžomis:
RUGINIAI miltai, saulėgrąžos (19%),
geriamasis vanduo, KVIETINIAI miltai,
cukrus, MIEŽIŲ salyklo ekstraktas,
RUGINIS salyklas, mielės, joduota
druska.
Alergenai: sudėtyje yra GLITIMO
turinčių javų.
Fasavimas: 280 g.
Laikymo temperatūra: nuo 10°C iki
26°C.
Kilmės šalis: Lietuva
Gamintojas: Gardėsis. Kepykla
Prekės ženklas:Gardėsis
Tiekėjo kontaktai:Fazer Lietuva UAB
Raudondvario pl. 129A, Kaunas
Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!