Darbo informacija

Atsisiųsti darbą Paklausti

PAŽINTINĖS KŪRYBINIŲ INDUSTRIJŲ PRAKTIKOS ATASKAITA

9.6 (3 atsiliepimai)

Detali informacija

Kategorija: Menai , Praktikos ataskaitos
Lygis: Universitetinis
Failo tipas: DOCX failas
Apimtis: 7 psl., (1392 ž.)
Vertinimas:
9.6 (3 atsiliepimai)
Šaltiniai: Yra

Ištrauka

PAŽINTINĖS KŪRYBINIŲ INDUSTRIJŲ PRAKTIKOS ATASKAITA

ĮVADAS
Pasirinkau praktiką atlikti įmonėje UAB „Eurocornus“, nes pati dirbu šioje įmonėje
restorane „Višta puode“. Įmonės „Eurocornus“ produktai yra pagaminami Italijoje. Daugiametės
gamintojų tradicijos, perduodamos iš kartos į kartą užtikrina aukščiausią produktų kokybę.
Pastangos ir produktų kokybė suteikia klientams išskirtinumą iš kitų. Šiandieninėje
konkurencijoje restoranams reikia ne tik įdomesnio interjero ar įdomesnių patiekalų. Reikia ir
įdomesnių ir kokybiškenių baro produktų. Ši įmonė platina šiuos produktus: itališka „Costadoro“
kava, „La Via del Te“ arbata, „Villa Massa“ citrinų likeris, „Godet“ konjakas, „Lazzaroni“
amaretas, sambuka, „Distillerie Moccia“ kiaušininis likeris, belgiškas „Bavik“ alus, „Dragani“,
„Cusumano“, „Colferai“, „Terredavino“, „Tramin“, „Campagnola“ itališki vynai, „Roger
Goulart“ putojantis vynas (cava) iš Ispanijos, „Robo“ gourmet maisto produktai, „Villani“
parmos kumpis, šoninė, saliamis, „Sole“ mineralinis vanduo.
Kadangi labai myliu savo darbą, jame visuomet yra naujų užduočių, galimybių tobulėti, tik
reikia rodyti iniciatyvą, savarankiškumą bei aktyvumą. Labai žaviuosi šiuo restoranu, nes
patiekalai ruošiami iš sezoniškų produktų, viskas yra šviežia. Šio restorano koncepcija –
šiaurietiška virtuvė, kurią patiekiame šiuolaikiškai, moderniai. Šioje vietoje galima pačiai
susigalvoti naujų užduočių, įvykdyti kokį nors projektą ar suorganizuoti renginį. Per savo
praktiką iš tikrųjų daug ko išmokau ir galiu drąsiai teigti, jog patobulėjau. Įmonės „Eurocornus“
veikla yra baro produktų (kavos, arbatos, alkoholinių gėrimų, nealkoholinių gėrimų), įrangos
(espresso kavos aparatų ir malūnų) ir gourmet maisto produktų (sūris, kumpis, alyvuogės,
konservuoti ir marinuoti produktai, jūros gėrybės, alyvuogių aliejus, actas, pastos/padažai)
tiekimas restoranams, viešbučiams, viešojo maitinimo įmonėms visoje Lietuvoje. Restorane
„Višta puode“ egzistuoja trys erdvės – Svetainė, Traktierius ir Restoranas. Svetainė kiekvieną
dieną dirba nuo 7.30 ir ruošia pačius gardžiausius pusryčius. Ši erdvė labiau skirta šeimoms su
vaikais. Traktierius – tai vieta, kuri puikiai tinka jaukiems pokalbiams prie taurės vyro ar alaus,
tai didžiausia erdvė, kuri siūlo platų gėrimų pasirinkimą. O trečioji erdvė, įsikūrusi antrame
aukšte yra Restoranas, kuris veikia tik nuo ketvirtadienio iki sekmadienio ir siūlo degustacines
vakarienes, taip pat vakarienes žvakių šviesoje bei gyvos muzikos koncertus. Taigi, aš savo
praktiką atlikau būtent Restorane. Restorane „Višta puode“ nėra knygos storumo meniu – kone
visa pasiūla telpa į vieną lapą. Daug žmonių to nesupranta ir pamatę meniu išeina. Tačiau beveik
visiems suprantama, jog kuo didesnis meniu, tuo maistas bus nešviežesnis. Taigi, būtent antrame
aukšte, Restorane, siūlomos degustacinės vakarienės, kurias reikia užsisakyti iš anksto, kad
virtuvė spėtų viską nuodugniai pasiruošti ir kad žmonės gautų kuo šviežesnį maistą. Taip pat
Restorane organizuojami įvairūs banketai, žmonės čia švenčia savo vestuves, jubiliejus, vyksta
įvairūs įmonės vakarėliai, pasisėdėjimai, o mes rūpinamės, kad viskas būtų tobula. Didelį dėmesį
skiriame žmonėms, kad jiem nieko netrūktų ir kad apsilankymas mūsų Restorane būtų ne
paskutinis. Taigi, labai džiaugiuosi galėdama savo kūrybinių industrijų pažintinę praktiką atlikti
„Višta puode“ restorane.

Ne tai, ko ieškai?

Mūsų mokslo darbų bazėje yra daugybė įvairių mokslo darbų, todėl tikrai atrasi sau tinkamą!

Atsiliepimai apie mus